Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincs tele a tank mégis...

Nincs tele a tank mégis megakad a benzinpisztoly. Vajon miért van ez?

Figyelt kérdés
Háromnegyedéig tudom csak tankolni az autóm mert a pisztoly folyamatosan megakad, és nem enged tovább tankolni. A színtjelzőm csal vagy valami más játszik közre ilyenkor? (Szerintem sincs tele)
2018. szept. 19. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig esélyes hogy tele van, a pisztoly akkor kapcsol ki ha a benzin eléri a száját. ( A végén az apró lyukon levegőt szív be, benn pedig egy kis érzékelőrendszer van, ha üzemanyag érkezik azon a lyukon akkor áll meg.
2018. szept. 19. 22:02
 2/7 crudy ***** válasza:
74%
Ezzel en is szoktam kuszkodni, kicsit kihuzom a pisztolyt es ugy toltok. Szemelyes velemenyem az, hogy a betoltonyilas utani szuron elkezd habosodni a benzin ami visszajut a csobe.
2018. szept. 19. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Levegős a tank, valószinüleg eltuhult a szellőztető.
2018. szept. 19. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

próbáld meg elfordítani a pisztolyt és úgy tölteni.

ha ez sem megy akkor lassabban töltsd.

a régi kocsimnál csak így tudtam tankolni.

2018. szept. 20. 05:04
 5/7 Beviz Elek ***** válasza:

A szintjelző is csalhat, habosodhat is, jó kérdés.

Az Audi A3 8P pl üres tanknál is lekattan ha teljesen bedugod a pisztolyt, ha nem tapasztalod ki/kérdezel meg más tulajokat akkor szenvedés tankolni.

2018. szept. 20. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert ha gyorsan nyomatod, akkor nem tud lefolyni elég gyorsan a benzin a tankba és visszatorlódik. Nem old le véletlenül a pisztoly.
2018. szept. 20. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Beviz Elek, 6-os Golf is ilyen, ha rendesen benyomom a pisztolyt, nem lehet megtankolni. Félig kell csak benyomni.
2018. szept. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!