Szerintetek is ciki egy Citroen C4? Ha igen, akkor mégis mitől?
Egyáltalán nem ciki. Egy 17-18 évesnek már az is elég nagy luxus, hogy van saját kocsija.
Ne foglalkozz az idióta osztálytársaid véleményével.
Irigység!! Tojni rájuk!
Én is sokat hallgattam mindenkitől a jahj szar francia... egy ds3 van nekem és a szerelő se szedte meg magát ,pedig még turbós is (nagyon karba van tartva, elég finnyás mert olcsó benzint (adalék nélkül)nem bírja,dobálja a hibákat,így prémiumot kap, nem tesszük tönkre )
Kérd meg őket, mutassák meg a saját kocsijaikat, mert szeretnél valami normális autót venni a "francia fos" helyett és jó lenne kipróbálni. Na, ekkor el fognak csendesedni...A felének nincs is autója...Lesznek páran, akik hónapokig próbálnak hitegetni, hogy hozom Bömöst, csak az a Bömös a szomszédé vagy a bratyóé, aki agyonverés terhe mellett sem engedi meg az öcsinek a beleülést. Lesz egy-két húszéves Suzuki, pár úgynevezett "prémium márka" ami valaha harminc évvel ezelőtt talán Audi vagy Merci lehetett, de németben már a kurd segédmunkás se akar belefingani, ezért idehozták elrohadni...(Az ilyeneket úgy lehet felismerni, hogy tőled lejmolnak egy ezrest vagy kétezrest benzinre)
Pár nagy arcról kiderül, hogy sikeresen "francia vagy olasz fosban" ül. Ha az nem a fateré...Szerencsés esetben láthatsz egy-két szép oldtimer Ladát, young timer Mercit vagy Bömit is, esetleg igazi BMW-t, Audit, VW-t. És nagyon rendes emberre vall, ha azt mondja, oké, ülj is be, megyünk egy kört, ez ilyen...
Ugyanis, kérdező, a magyar autópark átlag életkora 14 év fölötti, és az autók negyede fiatalabb csak, mint tíz éves! A gépjárműpark fele Suzuki, Opel, Ford, VW, Renault típus. Szóval teljesen átlagos korú, viszont az átlagnál ritkább(egyedibb) kocsiban ülsz!
Ha nem jársz valami elit suliba, ahol a szülői értekezleten a Lexusok és Mercik egyhangúságát csak egypár Bugatti, Tesla és Hummer töri meg, akkor kb. erre számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!