1.9 pdtdi BXE motorkódú motorra érvényes csak, hogy ócskák a csapágyak, és szetverheti a motort vagy a BLS, BKC motorkodra is?
Figyelt kérdés
Hhg2018. szept. 17. 13:32
1/12 anonim válasza:
Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezd meg a VW importőrét.
2/12 A kérdező kommentje:
Idióta válasz helyett fogja be a retkes pofáját! :) Szerinted a Volkswagen meg is mondaná egy 11 éves motorra ennyi idő után,hogy széria hibás? Idióta....
2018. szept. 17. 16:26
3/12 anonim válasza:
BLS és BXE ben volt "hibás" hajtókarcsapágy. Egyébként bemész a VW szervizbe és ha megkérdezed megmondják.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ment a zöld! :)
2018. szept. 17. 16:37
5/12 anonim válasza:
Üdv. Nekem 2004 es BKC kódos van. Én is sokat nézelődtem mielőtt megvettem. Csak a 2007 es BXE kódra olvastam ezt a hibát. De ennél is egy időben elvégzett hajtókar csapágy cserével orvosolható a probléma. Sok ilyen fórum írás van a neten a bxe 2007 ezen hibájáról.
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi,ment a zöld! Nekem BLS 2007/4ik havim van. Akkor ez nem érintett szerinted? E miatt a talán érintett nincs kedvem megbontani/ bontatni a motort. Mert azt az elvet vallom,H minden addig a legjobb míg gyári,még nincs hozzá nyúlva...
2018. szept. 17. 17:55
7/12 anonim válasza:
BLS-ben is érdemes cserélni, nagy bontás nem kell csak a kartert kell levenni a művelethez.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Kicsit húzós lesz mert 8 hajtókar 8*10-11 ezer + a csavarok... Most erre keret nem nagyon van,de aktuális lenne októberben. Addig viszont autóúton,pályán kellene mennem 1000-1500 kmt. Szerintetek? 305 ezernél kicsit kockázatos szerintem. Bár én amióta nálam van 3 hónapja 7 ezret beleraktam. Fene tudja... :/
2018. szept. 17. 18:01
9/12 anonim válasza:
#8 Nem kell hajtókar, 4db csapágy kell csak, mert az alsókkal van gond. A belekerülése 45e + a munkadíj és utána nem lesz vele gond.
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi az infót! :)
2018. szept. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!