Kétütemű Aprilia RS50 rendetlenül jár, eleinte normális, utána darabosan jár és nincs ereje. Mi lehet a megoldás? - részletek lent :c
Szóval. Adott egy Aprilia RS50 1993-as motor, kétütemű Minarelli AM5-ös blokkal, minden tuning nélkül, tehát 50ccm. Kb 1,5 éve volt teljes felújításon, ment ahogy kell, viszont újabban csinál ezt azt..: Elindítom, melegítem, pöcörög alapjáraton, majd elindulok, megvan minden ereje, fel is pörög, 80 km/h-ig kb. kihúzható, aztán elkezd szép lassan lomhulni, veszít az erejéből bárhogy húzom a gázt, végül visszalassul 45hm/h-ra és azt stabilan tartja. Közben mikortól elkezd lassulni olyan darabos a járása, mint mikor a 4 hengeres autónak kihagy pár hengere. Itt ügye 1 hengernél nem mondom h ez volna a baja, csak a hang miatt hasonlítom ehhez.
Az általános dolgokat elvégeztem: karbi tisztítás, gyertya drótkefélése. Többet nem tudom mit kéne, tisztogatás általában megoldotta a hasonló bajait, ezt nem.
Tehát mit tudok még neki csinálni szerintetek? Volt már valakinek hasonló baja? Szerelőt nem nagyon akarom zargatni, el is kérné a javítás árát :c
Válaszokat előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!