Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri a 8 évet állt Peugeot...

Megéri a 8 évet állt Peugeot 406-ost megcsinálni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy 2.0 benzines Peugeot 406 (mi autonk) ami 8évet állt a szabadban mert a papámé volt aki elhunyt. De nem szeretném bontóba se leadni, egy 2000 es benzines motor van benne és horganyzott kasztnis szóval rohadás nincs rajta de megérné megcsinálni?
2018. szept. 15. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, milyen állapotban van. Az autó amúgy sem ér kb semmit, de ha az állapota szép, és érzelmileg is kötődsz hozzá, akkor megéri 150-200 ezret rákölteni: mindenféle folyadék, új akksi, fékeket meg kell nézetni, gumikat is illene rá venni. És akkor még nem várt hibákról nem beszéltem.
2018. szept. 15. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Igazából, ketezres motor.

Ezzel lehet kezdeni valamit.

Peldául csinálsz belőle egy taxihoz hasonló autót, minek értéke meghaladja jóval a piacit. Csak egy ötlet, én elfogadnám.

2018. szept. 16. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha érzelmileg vonzódsz hozzá, akkor igen. Ha nem, és egyébként optikailag jó állapotba van, add el nekem! :D
2018. szept. 16. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen gondolkodtam a Taxi kinézeten csak hát egy olyan bodykit db-ja meghaladja a 300ezer ft-ot.....
2018. szept. 16. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem szeretném eladni hanem megkérdeztem hogy meg-e éri megcsináltatni mert igazából tudom hogy jó autó.......valahogy mostanába lesz megnézetve egy ismerőssel aki autó szerelő....ha sikerül beindítani azt mondta megérheti
2018. szept. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!