Milyen motorral érdemes venni Alfa Romeo Giuliettát?
2012-2013-as évjáratút szeretnék venni max 2700000-ért
, csak nem tudom, hogy dízel vagy benzin motoros a megbízhatóbb.
Ha tudnátok jobbat ajánlani ennyiért ötleteket szívesen fogadok, mert épp autóvásárlás előtt állok és most ez az ötlet egyenlőre. Valami sportosabb autót szeretnék aminek ne legyen magas a fenntartási költsége.
A sportosabb autónak mindig magasabb a fenntartási költsége...
Dízelből 1.6 120LE vagy 2.0 150LE JTDm motorok vannak
Benzinesből 1.4 TB 120 vagy 150LE
Mindkettő megbízható amennyiben karban van tartva a multiair és a multijet is vagy gyengébbek kedvéért a turbóbenzines és a turbódízel. Itt már csak attól függ, mire lenne használva? Következtetve abból, hogy sportosabb, gondolom sokat lenne forgatva, amire a benzinest javaslom. Noha nekem Fiat dízel van, mégis ugyanaz a motor van bennük, szóval éppen ezért tudom ajánlani a dízelt is megbízhatóság szempontjából, igaz hozzá kell tenni, hogy én nem versenyzésre használom.
Igazából régit cserélem újra.
Azért akarok sportosabbat mert nyugodtabban szeretnék előzni ha szükséges. Nem akarok vele versenyezni de ha odalépek akkor azért gyorsuljon is mert a mostani autóm kisit kiakaszt amikor nyomom neki és nem akar gyorsulni.
Munkahelyre szeretnék vele járni ami heti 360 km plusz szórakozásból mászkálás. Van benne bőven autópálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!