MOL vagy OMW adja a jobb minöségu uzemanyagot?
személyszerint omw n szoktam tankolni a supershop miatt, az uzemanyag minöségére lennék kiváncsi hogy hol a legjobb.
Dallast pl. messze elkerulöm
[OFF, elmélkedés]
Oké, hogy csörög, na de akkor felteszem a kérdést: ez biztosan probléma? Mert hogy a csörgés az valószínűleg a hevesebb égésnek köszönhető, ami pedig azt jelenti, hogy az egyiktől jobban nyomja lefelé azt a szerencsétlen dugattyút, a másiktól kevésbé. Már ha ez így van egyáltalán. De most akkor miért is rosszabb ez? Egy modern motor már messze nem hagyja magát, hogy a kopogástól tönkremenjen.
"a hevesebb égésnek köszönhető, ami pedig azt jelenti, hogy az egyiktől jobban nyomja lefelé azt a szerencsétlen dugattyút, a másiktól kevésbé."
Szerintem nem előny, ha egy autó hangosan csörög zörög. Jobban szeretem, ha csendesen duruzsolva teszi a dolgát. Csupán szubjektív oka van tehát.
Ezt a hevesebb égést nem tudom, de a másiktól se érzem gynegébbnek az autót, fogyasztani se fogyaszt többet. Árban is forintra ugyan annyi. Tehát én inkább azt veszem, amitől egyértelműen hallhatóan csendesebben jár.
Ugyanzet tapasztaltam az előző autómmal, ambe beletoltam közel 300.000 probléma mentes km-t, és a mostani új (fél éves múlt) autómmal is ugyan ez a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!