Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Cabrio tényleg meleges?

A Cabrio tényleg meleges?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem lecserélem a mostani autómat(optel astra 1.4) egy fiatalosabbra, nagyon tetszenek a bmw cabriok, de amikor ezt elmeséltem haveromnak hogy most egy ilyesfajtára spórolok rögtön elkezdte mondogatni hogy milyen meleges egy autó mert hogy cabrio. Nem vagyok jártas nagyon ebben a témában hogy melyik autó meleges melyik nem, márha van ilyen téma. De nekem nagyon tetszenek, szerintem fiatalos. Szerintetek?

21/F

2018. szept. 11. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet egy autó meleges? Mit jelent az hogy meleges egy autó? Kérdőjelek... Ha tetszik vegyél cabriót. Sok értelme nincs annak, ha a közösség le beszél róla és veszel egy olyat, amit nem szeretsz
2018. szept. 11. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:

nekünk is van bömös kabriónk, senki sem meleg..a csajok még sosem szóltak, inkább a haverodnak kellene egy piszológus..vagy meleg, vagy irigy..én az utóbbira tippelek..

nincs meleges autó, csak a tulaj.

2018. szept. 11. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Maradi, korlátolt emberek szokták ezt mondani, sok esetben irigységből.
2018. szept. 11. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elég gáz, ha már 21 évesen a közönségnek veszel autót. Ráérsz ezzel 40-ig várni, amikor már nem működik rendesen a cerka.

Egyébként egy hármas kabrió nem meleges, egy Micra kabrió már talán, de az sem a kabrió miatt igazán.

2018. szept. 12. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdés hülyeség. A kabrióval inkább az a baj, hogy 3 hónapos autó
2018. szept. 12. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Magadnak veszel autót, vagy a haverodnak?
2018. szept. 12. 15:17
 7/7 anonim válasza:

A kabriók előbb léteztek, mint a zárt kocsiszekrényű autók. Egyikben sincs semmi "meleges".

Az más tészta, hogy egy alapvetően lányos megjelenésű tulajdonosnak nem áll jól egy VW Beetle, Nissan Micra vagy Ford KA kabrió, de ez nem azért van, mert nincs teteje...

Az előttem szóloknak:

- a kabrió egész évben használható, a 20 fok alatti napokon felhúzott tetővel is tökéletesen funkciónál, nem ázik be, nem fagy szét. 15 foktól már lehet kabriózni, fűthető üléssel főleg, a napsütéses téli napokon igen kellemes élmény.

- aki szerint a kabriózás a közönségnek szól és korhatáros akár alulról, akár felülről, sajnos beteg, kezeltesse a kisebbségi komplexusát

2018. okt. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!