Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cabrio tető javítás Budapesten?

Cabrio tető javítás Budapesten?

Figyelt kérdés
Van egy a4-es cabriom, amely hátsó üveg ragasztása elengedett. Tudtok javasolni Budapesten olyan üvegest, kárpitost stb. aki meg tudná csinálni olcsón? Több helyen jártam már, de van ahol nem vállalták, van ahol cserét ajánlottak 2-300 ezer ft-ért, van ahol megoldották volna, de arra is 100ezret mondtak a leszerelés miatt. Van valakinek tapasztalat, olcsó szakembert keresek! Köszi!
2018. jún. 19. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100ezer alá nem hinném, hogy le fog menni. én nem ismerem az a4-est, de a hátsó ablakok javítása szerintem minden kabriónál úgy működik, hogy le kell bontani a kárpitot hátul végig, van amelyik meg csak úgy lehetséges, ha előtte a hátsó üléssort is kiveszi az ember, szóval jah, elhiszem hogy jópár munkaórát felemésztene a szét és összeszerelés. lehet maga a javítás megvan fél óra alatt.
2018. jún. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!