Nagy vihar miatt kár keletkezett a háztetőmön. A biztosító amit fizet a javítás felére se elég. Most újra beszólta, megmondtam jöjjenek ismét ki, mert lyukas a tető is, és ezt nem látták. Ha a kárszakértő szarozik mondjam meg mennyi lesz a javítás?
Akkor elég jó esetbe amit biztosító fizet ha saját magad csinálod meg... megmondhatod neki annyira nem igazán fogja érdekelni...de az a legjobb ha lebeszéled,hogy számla alapján fizessék meg a kárt.
Mi amikor beáztunk megkérdezte a szekértő,hogy számlás legyen vagy ne...én inkább azt választottam,hogy ne mert a szél miatt rendeződött át a cserép és arra a nagy foltra a plafonon maradt még festék. A szerencsén is sok minden múlik :)
Nekünk a "huzat" vágta be a szoba ajtót úgy,hogy az ultra vékony sima üveg kitört belőle,rakattunk bele szupi vastag mintás üveget és küldtük a biztosítónak a számlát akik szó nélkül 5 napon belül már utalták a pénzt ami amúgy több volt mint az éves biztosítási költségünk :)) mondjuk azt később vettük észre,hogy a tájékoztató szerint a huzat okozta kárra nem fizet,de szerencsénk volt.
1. dolgoztasd át a biztidet, mert lehet, h röhejes alacsony a biztosítási összeg, ezért nem akarnak többet csengetni. igaz így a díj is emelkedik, de valamit valamiért.
2. a kárszakértő is ember, ha szerencséd van vevő a korrupcióra. nem fog felnyomni, ő is pénzből él. beszélj vele nyugisan, ne hepciáskodj.
melyik biztosítónál vagy? kötvényed megvan valahol?
Aegon biztosítás.
2500 havonta
Sajnos semmit nem hajlandó téríteni nekem a biztosító.
Mert már cserépkárra fizetett. Igen de akkor még senki nem tudta lyukas a tető. 5000Ftból meg se lehet csináltatni. Egy végtelen bunkó kárszarkértő volt. Esetleg a központnak jelentsem és kérjek másikat?
Ha nem reklamálsz semmi nem fog történni....legalább tessék reklamálni és nem könnyen feladni ha már fizeted a biztosítást.Vagy fog valami történni vagy nem,de akkor se add fel.
Nekünk mindig azt mondták a telefonba amikor biztosítást akartak ránk sózni,hogy az egy dolog ha kicsi kárra simán gond nélkül gyorsan perkált a biztosítónk,de a nagyobb kárnál már nagyon problémás lehet (remélem azért ez nem fog kiderülni). Szóval ha egy ilyen kicsi kárnál már problémád van velük akkor nagyobb kárnál mi lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!