Milyen műszaki átalakításokat ajánlotok egy gyári bmw 320ihez?
2003 e46 170ps
kipufogó rendszert 200e környékén láttam, szerintem olcsóbb és jobb megoldás, hogy sportkatalizátort teszek be meg egy jobb végdobot.
szerintetek mi segíthetne még?
segely mi?
alapbol svab kozepreteghez tartozom, es munkaval kerestem a penzt.
neked megkerdezhetem milyen szakkepzettseged van?
Csak azért fikázni, mert bmw-je van nem szép dolog.
Nem vagyok BMW-s, nem akarom védeni a kérdezōt, de már idegesít, hogy BMW-seknek nem lehet normális választ adni.
Csak hangosabb járművet szeretne..
na végre egy normális ember.
köszönöm
Szerintem 170 le és 210nm már nem olyan gyenge mint sokan hiszik. A BMW-ben az a jó hogy van motorválaszték. Más autókban a 170 le körüli vagy erősebb vagy ritka vagy nagy extra áron kínálják még használtan is. Ellenben a BMW elég költséges és nem túl megbízható autó és a tulajdonosi körnek is van egy nagyon rossz megítélése mint látszik is a válaszokból.
Ha sportkatalizátor kerül bele akkor érdemes megtartani az eredetit is tartaléknak. A gyári végdobot én meghagynám.
És mit érdekel téged más taligája, meg más végzettsége. Én tanár vagyok, pajtás és van egy Alfa Gt-m. Egyéb kérdés?
Annyira tipikus önigazoló kisgyerekes daccal megáldott pógár vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!