Autoponyva mennyire ved a karcolastol?
Egy macska folyamatosan összejarja az auto
mar karcolast karmolas nyomokat is talaltam
kerestem autoponyvat h letakarjam
de nagyon vekony anyagbol vannak es idöjaras ellen jok
Tudtok esetleg màrkàt vagy tipust ami kicsit vastagabb?
Vagy mit tehetnek?
Off:
bizti macska? Az enyémen nyest közlekedik,elől felmegy hátul le vagy fordítva. De amikor oldalt jön le nah akkor kis karcolás is van,de szerencsére nem igazán látszik (ha nem a sáros tappancsával mászkál csúszkál észre se venném). Szoktam ponyvázni az autót, az lesz koszos aztán ennyi..mert mint írtam a karcolás se látszik ha lemosom a sáros nyomokat
Biztos macska
Szomszed macskaja mar tetten èrtük
Akkor marad a ponyva,jobb mint a semmi🙂
ma mostam le az autot
eszmeletlenül levan karcolva tobb helyen😞
A ponyva ellen az egyik érv, hogy össze karcolja a fényezést, a másik, hogy a víz párolgását akadályozza, ponyva alatt sokkal hamarabb rozssodik a vas.
Nem sok ponyvázott autót látni, inkább állnak pucéran a szabad ég alatt.
Hat akkor marad igy
majd jo penzert ujra fenyeztetek egy 3 eves autot☹️
Lődd le a macskát... vagy egy intelligens, nem autóra ugráló, macskát utáló kutyát telepits az autó mellé.
A ponyva sajnos többet árt, mint használ, létezik ugyan selyem ponyva, ami kevésbé karcol, de a nedvesség az alatt is csaodába esik.
Így van. Húzd végig a körmödet a fényezésen! Nem tudod megkarcolni körömmel. Ugyan ez a macska. Max összeporozza, összesározza a lábával.
Amúgy az én autóm kb fél évig volt ponyvázva, amíg nem volt garázsom. Az alap, hogy koszos vagy vizes autóra nem húztam rá. És nem aszaltam beponyvázva hetek szám sem. Se rozsdát, se szemmel látható karcokat nem fedeztem fel rajta.
Az auto hatul karcos
1 es bmwm van vszinü hatulrol akart felugrani ami vszinu nem sikerult neki
nem tudom h kell kepet feltölteni de szivesen megmutatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!