Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SOS segítségre van szükségem....

SOS segítségre van szükségem. Kresz vizsgára készülök.11 000 kérdésből adnak a vizsgán? Amit én vettem az autósiskolában, azon csak 2173 van!

Figyelt kérdés

Feleslegesen tanultam???Akkor olyan kérdéseim lesznek,amikkel még sosem találkoztam?? Nem is értwm.Akkor miért így hirdetik az autósuliban,ahol vettem???

Aki mostanában vizsgázott,mik a tapasztalatok?Elég a 2173 kérdéses program?

2018. szept. 9. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A műszaki is egyszerű, szerezz egy KRESZ könyvet, és olvasd át azt a 15-20 oldalt, jegyezd meg az alapvető ábrákat(például ha kérdezi hogy hol van a kiegyenlítő tartály, szélvédőmosó stb), és akkor nem lesz gond.

Nem egy komplett autó szétszerelését kell megtanulni, hanem csak pár alapvető dolgot, amik akkor is hasznosak lehetnek ha lesz autód.

A rendes KRESZ kérdésekhez pedig meg kell tanulnod a szabályokat, ha ez megvan, akkor bármelyik kérdésre tudod majd a választ.

Ne csak átmenni akarj a teszten bemagolt kérdésekkel, hanem tudni is a szabályokat, mert előbb-utóbb azok szerint fogsz önállóan vezetni, segítség nélkül.

2018. szept. 10. 02:05
 12/13 anonim ***** válasza:

A KRESZ vizsga nem nehéz, ha a szabályokat megfelelően tudod, azokra értelemszerűen felelni is tudsz, és ha a KRESZ-t tudod, a vizsgád is sikerül.

Az alapfogalmak, müszaki kérdések, fizika kérdések összesen 10 pontot jelenhetnek.

Ami még fontos, és ajánlott szem előtt tartani: nem azért tanulod aKRESZ-t, hogy az elméleti vizsgád sikerüljön, hanem azért mert ez szükséges ahhoz, hogy elkezdhesd a vezetés gyakorlását.

A KRESZ vizsgán minden kérdésen gondolkozhatsz egy percet, a 10 hibapont lehetőség nem kevés.

Vezetés közben a szabályokat gondolkodás nélkül kell tudni, a forgalmi vizsgán egyetlen szabálysértésért megbuktathatnak

2018. szept. 10. 08:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha a kérdező esszét akar írni, akkor tényleg reménytelen esetnek tűnik...
2018. szept. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!