SOS segítségre van szükségem. Kresz vizsgára készülök.11 000 kérdésből adnak a vizsgán? Amit én vettem az autósiskolában, azon csak 2173 van!
Feleslegesen tanultam???Akkor olyan kérdéseim lesznek,amikkel még sosem találkoztam?? Nem is értwm.Akkor miért így hirdetik az autósuliban,ahol vettem???
Aki mostanában vizsgázott,mik a tapasztalatok?Elég a 2173 kérdéses program?
A műszaki is egyszerű, szerezz egy KRESZ könyvet, és olvasd át azt a 15-20 oldalt, jegyezd meg az alapvető ábrákat(például ha kérdezi hogy hol van a kiegyenlítő tartály, szélvédőmosó stb), és akkor nem lesz gond.
Nem egy komplett autó szétszerelését kell megtanulni, hanem csak pár alapvető dolgot, amik akkor is hasznosak lehetnek ha lesz autód.
A rendes KRESZ kérdésekhez pedig meg kell tanulnod a szabályokat, ha ez megvan, akkor bármelyik kérdésre tudod majd a választ.
Ne csak átmenni akarj a teszten bemagolt kérdésekkel, hanem tudni is a szabályokat, mert előbb-utóbb azok szerint fogsz önállóan vezetni, segítség nélkül.
A KRESZ vizsga nem nehéz, ha a szabályokat megfelelően tudod, azokra értelemszerűen felelni is tudsz, és ha a KRESZ-t tudod, a vizsgád is sikerül.
Az alapfogalmak, müszaki kérdések, fizika kérdések összesen 10 pontot jelenhetnek.
Ami még fontos, és ajánlott szem előtt tartani: nem azért tanulod aKRESZ-t, hogy az elméleti vizsgád sikerüljön, hanem azért mert ez szükséges ahhoz, hogy elkezdhesd a vezetés gyakorlását.
A KRESZ vizsgán minden kérdésen gondolkozhatsz egy percet, a 10 hibapont lehetőség nem kevés.
Vezetés közben a szabályokat gondolkodás nélkül kell tudni, a forgalmi vizsgán egyetlen szabálysértésért megbuktathatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!