Tudtok megbízható autó típusokat, amelyekre alig kell költeni?
ha megvan a kocsi, amivel ennyiből ennyit lehet menni kérek valakit írja meg nekem.
Köszönöm :)
Akkor egyelőre nem tudok mit kitalálni. Igazából éves szinten 1,4 milliós a keresetem, mert dolgozok, és ugye ennyi jön ki garantált berminimummal. Itthon beadok a rezsibe, plusz költők is magamra, és nem szeretnék többet ennyi pénzből autó fenntartására költeni, mert bár necesen akár 6-700 ezret is rászánhatnék, de ez akkor is felháborító, hogy ilyen drága az üzemanyag meg a kötelező, hogy évi 600 ezer forintomba kerüljön A-bol B-be eljutnom. Azt nem értem, hogy más nem kirívóan gazdag emberek hogy tudnak két kocsit is fenntartani, és tulajdonképpen mekkora fizetés az, amiből fennt lehet tartani egy kocsit, mert az emberek nagy része a berminimumot kapja, mégis olyan embereknek is van kocsija, akiknek kenyérre is alig van.
Marad még egy opció, amiről semmi infóm nincs. Autóbérlés. Ha van ilyen opció, higy havonta arra a pár alkalomra kibéreljek egy autót x összegért az jó volna, csak erről is mondanak sokfélét.
8-10 ezer km-re a 450 már reális.
Valamikor kevesebb lesz (gumivásárlás mentes évek), de egy garmitura gumi egy százas, ha jót akarsz.
Mindenképpen olyan típust válassz, amiből rengeteg van az utakon, és sok helyen van bontója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!