Vetem egy Skoda kocsit amin azt írja, hogy 16v. A
kèrdèsem az, hogy az aksi is 16v, amit mèg nem láttam,
ezt 12v-os töltővel lehet-e töltenni? Vagy mit jelent a
16v?
Én nem tudom, de nem is érdekel igazán. Megveszem, megeszem, ki$z@rom. De azért egy hentes szakmát hasonlítani egy alap autós szakszóhoz, az kicsit erős, nem? Én is elkezdhetném, hogy akkor mond meg nekem, mi az a koaguláció, a flokkuláció vagy a permanganometriás titrálás, és mindezt Google nélkül. (Annyit azért tudok, hogy a virsli a maradék összedarálásával készül)
2018. szept. 8. 08:51
Van ilyen, hogy valaki laikus, ld. amerikai tanulatlan félnótások, de gondoljunk csak sok hölgyre, akiktől távol áll a téma, nincs ezzel semmi gond (nyilván nem akarok általánosítani).
De akkor az ne is akarja felnyitni a motorháztetőt, ahogy már utaltam is rá.
Maradjon mindenki a kaptafánál, az elcsépelt mondás szerint.
2018. szept. 8. 09:56
Az élethez érteni kb ennyit jelent, hogy ha lemerül az akksi, ahhoz nem kell autószerelő, ahogy ahhoz sem kell villanyszerelő, hogy kicseréljen egy égőt. Barokkos túlzásnak érzem, hogy te nevezz butának bárkit is, én csupán azon csodálkoztam, hogy hogy maradtál eddig életben...
2018. szept. 8. 12:58
Pedig vannak olyan férfiak, akiknek egy izzócsere már kihívást jelent. Egyik barátnőm a saját férjéről mesélte. Ja, a hölgy miért is járt hozzám akkoriban, mert nem minden férfi az, aminek látszik.
2018. szept. 8. 13:37
Nincs ezzel semmi baj. Jogod van tájékozatlannak lenni.
Csak nem túl kifizetődő.
2018. szept. 8. 15:18
16/20 A kérdező kommentje:
Az egyes az/az a 74%-os nem csak szakember hanem intelligens is.
A többi nemhogy a kèrdèst nem èrtik,mèg hőskènt akarnak kilovagolni belőle,a balgaságát kifejezve,kocsmai hangvètelel.
"A kèrdèsre a bölcs bölcsen felel,a balga ismeret hiányába kitèr előle,úgy,hogy az ostobaságát nègyzetre emeli".
Azt gondoltam több olyan ember használja a Facebookot aki tiszteli a fórumtársát de tèvedtem.
Az ostobak lekörözik a bölcseket ès az inteligenseket,nevetve önmagukon.
És ennek mi köze van a kérdéshez? Meg a Facebook-hoz? Elkezdtél szakmázni, akkor ne légy megsértődve, ha más is elkezdi. Amúgy nem mi voltunk a parasztok, hanem te. Kiírsz egy ilyen kérdést, amire egy jogsival rendelkező embernek illene tudni válaszolni (igen, rád gondoltam), és megsértődsz, ha mi kicsit szórakozunk rajta és rávezetünk, hogy hülyeség volt ez a kérdés. (Arról meg már ne is beszéljünk, hogy az "intelligens" két l-lel írandó, szóval ismét magadat égetted)
2018. szept. 8. 17:48
Kocsmai hangvétel? Balgaság? Ne játsszd már az okosat, te vagy az, aki azt gondolja, hogy létezik olyan egyáltalán, hogy 16 voltos rendszer...
2018. szept. 8. 17:54
19/20 A kérdező kommentje:
17,18 Emberekkel ès emberekről beszèlni embertelenül,"itèlet önmagárol".
Na jó, ezt szerintem itt fejezzük be.
2018. szept. 8. 21:40
Kapcsolódó kérdések: