Vetem egy Skoda kocsit amin azt írja, hogy 16v. A kèrdèsem az, hogy az aksi is 16v, amit mèg nem láttam, ezt 12v-os töltővel lehet-e töltenni? Vagy mit jelent a 16v?
"...ezt 12v-os töltővel lehet-e töltenni?"
Neked azzal semmit nem szabad csinálni.
1. E kérdés leírásával elveszítetted a jogosultságot a motorháztető felnyitására.
2. 12 V-os töltő is van sokféle. Egyes korszerűtlen típusok túltöltés ellen nem védettek és kártékony impulzusok is kerülhetnek a rendszerbe, ha valaki ész nélkül használ akármilyen töltőt.
6.Köszönöm.Ezt èn is így gondoltam,hogy a 12v alakít csak a nekigyártott töltővel töltöm.
Nem voltam tisztába a Skoda 16v mit jelent ès így a 16voltra gondoltam, de az egyes kèt szóból megírta,gúny nèlkül.
Amúgy hentes vagyok,èrtek a kèsforgatáshoz meg a hustermèk izèhez.
9.Tudod,hogy hogyan kèszül a virsli,párizsi,szalámi?
Ha nem vagy hentes biztos nem.Pedig ez közelebb áll a tulèlèshez mint egy Sz..r aku.
Csak belőled árad az a butaság aki az álitolagos bölcsesègèből megmutatja azt ami nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!