Miért vicces, ha egy férfi 125-ös choppert vagy túragépet vesz?
3#-as vagyok
Ha nem lényeges a nagy köbcenti, sok lóerővel, akkor váltósnak sincs értelme főleg városba, több hibaforrás csak. Ha jól olvasom közelít a vételár az 1M forinthoz, szerintem gondold át jobban, egy 500-as robogótól jobb nem kell, ha nem akarsz nagy motort, én ezt gondolom.
Ezeknek 50-125-ös szúnyogoknak csak az ára jelentős, de élményt ezekkel nem kapsz, vékony abroncsokon futnak, ezek megérzik a rossz utakat, viszont kevésbé mint egy vastag kerekes robogó.
Aki 50-essel jár, többek közt az olyan fazonok mint(keresztapám) kell valami amire ráülök, nem kell tekerni de belefér a bolti holmi, és megy valamennyire. Nem a motorozást látja a dolgok mögé.
Gondolj a szerviz ellátottságra is, ezekről a gépekről nem nagyon hallottam, Indiában veszik őket tizenévesek, de ott más az egész szemlélet.
Nem vicces. Ha tényleg csak városba kell, teljesen jó a 125-ös is. Való igaz, egy pici cruiser kissé humoros (már a 250-esem is gyenge, nem városban, hanem az Alpokban vagy országúti előzéskor, s a hangja annak sem az az igazi. de legalább halk :D), de aki a cruisert szereti, nem csodálom, ha 125-ösből is azt vesz. Nekem az alacsonyság miatt is alap a cruiser. Felvágni nem lehet vele, sőt, ahogy tapasztaltad, kinevethetnek, de én ezzel pont nem foglalkoznék. Nem veszek 2 számmal nagyobb motort csak a hangja és mások véleménye miatt, ha NULLA szükségem van rá.
De valószínű, hogy ha nem akarnám, hogy alacsony létemre leérjen a lábam, nem cruisert vennék piciben. DE nem nevetem ki azt, aki azt teszi, csak ne jöjjön azzal (volt már ilyen), hogy a kicsikéje igazán mindenre elég, van ám gyorsulás és nyomaték... Ja, pont cruisernél ebben a méretben, hát persze.
Robogót semmiképpen nem vennék, az nem motor... Kivéve a régi kis simókat, azokat kedvelem, de nekem olyan se kéne. Egy choi nori esetleg, ide a nyomvályús meredek földútra, az lenne ám az extrémsport :D Amúgy kis cruiserrel is humoros, de nem eléggé. Ha valaki sportmotorral szel át sivatagot, én is lehetek piciben lökött, nem?
TL;DR: Szerintem csinálj, amit akarsz, városba elég egy jó kis 125-ös is, de cruiserben tényleg a nagyobbak az impozánsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!