Honnan tudom, hogy kell-e féktárcsát, fékbetétet cserélnem?
Figyelt kérdés
Nemrég került hozzám egy autó és azért a peremét érzem a tárcsának az ujjammal.A fék ha rálépek nem kezd el egyből erősen fogni hanem azért jobban nyomnom kell hogy fogjon.2018. szept. 4. 18:47
1/3 anonim válasza:
Frissen vett autót illik elvinni egy átvizsgálásra. Egy szerelő azonnal megmondja neked, hogy csereérett-e a féktárcsa vagy -betét. Nekem egy Golfom van, kb. félúton kezd el rendesen fogni a fék, előtte alig-alig, és állítólag ez normális. De lehet, hogy nálad már nem az. Tehát: szerelő.
2/3 A kérdező kommentje:
Volt szerelőnél általános szervíz, olajcsere, szürőcsere, szijcsere.Csakmert amin tanultam vezetni az brutál jól fogott az enyémhez képest
2018. szept. 4. 19:00
3/3 anonim válasza:
Szerintem gyárilag ilyen. Én anno egy nagyon átmérőjű főfékhengerrel orvosoltam ezt a problémát a Passat-omon. Pedig abban biztos hogy minden fékalkatrész jó állapotban volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!