Behorpadt az bal első Skoda Favorit ajtóm mennyibe fog kerülni a javítás? és meddig tart?
Leszakadt és a behorpadt közt, azért van némi különbség.
Bontóban érdemes kalkulálni, de a szín eltérés miatt még plusz 25-30 ezer a fényezés.
második vagyok, favoritos és nő, nem tudom, mit csináltál azzal az ajtóval, de ha leszakadt is, simán cserélhető
a párom egy teljes hátsó hídért megy ma 5000 Ft lesz, azt azért nem mi cseréljük, de a csapágyakat múlt héten simán kicserélte
vegyél egy ajtót a bontóban, jobban jársz, a színe meg majdnem mindegy, a műszakin átmegy...ha újra akarod fényeztetni, akkor egy cserés ajtóval várhatsz, de egy javítottat muszáj lesz fényeztetni, mert szétrohad különben...ha meg újrafényezteted csak az ajtót, akkor ugyanúgy elüt a kocsi többi részétől
amúgy meg elég standard színekben gyártották és nagyon sok bontóban van favorit
Hol tartasz?
Kíváncsi lennék mennyi lesz a végösszeg.
Skoda Fun vagyok.
Minden válaszadónak köszönöm .Nos utolsó..
Végül is amelet döntöttem hogy megcsináltatom a "kikalapálás" 20 € ba fáj . Másik ajtótartóvas hogy ne nyiljon ki 90 fokban az ajtó az 5€ .
Festés 50€ .Viszont nem látszik hogy cserélve lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!