Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora lehet a baj? Autóvilla...

Mekkora lehet a baj? Autóvillamosság, mennyiért javitható kb?

Figyelt kérdés

Adott egy skoda octavia 1

Az alábbi dolgok NEM működnek és minden egyszerre állt le mikor belerúgtam a vezető oldali ajtó kárpitba belülről...

Elektromos ablakemelő gombok se a vezető oldali mester kapcsolók sem az ajtónkénti gombok. Az ablakok viszont mozognak de csak ha kívülről a zárban fordítom a kulcsot úgy le és felhúzhatóak.

Elektromos tükör, utastér világítás, csomagtartó világítás, lámpa/index bekapcsolva hagyását jelző sípoló hang.

Amit eddig tettem:

Levettem az ajtókárpitot, minden csatlakozót átnéztem befújtam kontaktjavítóval.. a vezető ajtóban lévő kontroller dobozt kivettem szétszedtem de nem találtam semmit.

A kábel kötegben törhetett meg valami?

Autóvillamossági szerelő segíthet csak? Nem tudom így használni a kocsit ha pl egy parkoló garázsba megyek az ajtót kell kinyitnom hogy gépből kérjem a belépő papírt.

2018. szept. 1. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobban rúgjál bele hátha megjavul.
2018. szept. 2. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Már amikor láttam hogy csak egy válasz jött is gondoltam hogy valami haszontalan lesz de reméltem hogy nem...nem jött be.

Te is biztosan elromlanál ha belédrúgnék de esélyes hogy a második rúgásra sem gyógyulnál meg :)

2018. szept. 2. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
VCDS-sel kellene hibakódot olvasni!
2018. szept. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!