Mekkora lehet a baj? Autóvillamosság, mennyiért javitható kb?
Adott egy skoda octavia 1
Az alábbi dolgok NEM működnek és minden egyszerre állt le mikor belerúgtam a vezető oldali ajtó kárpitba belülről...
Elektromos ablakemelő gombok se a vezető oldali mester kapcsolók sem az ajtónkénti gombok. Az ablakok viszont mozognak de csak ha kívülről a zárban fordítom a kulcsot úgy le és felhúzhatóak.
Elektromos tükör, utastér világítás, csomagtartó világítás, lámpa/index bekapcsolva hagyását jelző sípoló hang.
Amit eddig tettem:
Levettem az ajtókárpitot, minden csatlakozót átnéztem befújtam kontaktjavítóval.. a vezető ajtóban lévő kontroller dobozt kivettem szétszedtem de nem találtam semmit.
A kábel kötegben törhetett meg valami?
Autóvillamossági szerelő segíthet csak? Nem tudom így használni a kocsit ha pl egy parkoló garázsba megyek az ajtót kell kinyitnom hogy gépből kérjem a belépő papírt.
Már amikor láttam hogy csak egy válasz jött is gondoltam hogy valami haszontalan lesz de reméltem hogy nem...nem jött be.
Te is biztosan elromlanál ha belédrúgnék de esélyes hogy a második rúgásra sem gyógyulnál meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!