Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én már kifogytam az ötletekből...

Én már kifogytam az ötletekből, esetleg valaki valami jóval szolgálni?!

Figyelt kérdés
Vw passat1.9 pdtdi reggelente csak hidegen amikor inditom indulas utan elkezd kb egy fél percig ingadozni az alapjarat 900-800 között jár kb fél percig majd szepen vissza all. Mindent atneztem pd elemek stb vez tengely jo. Hibának csak egy dolgot dob ki. P17978 Engine Start blocked by imobilizer. De semmi baja nincs az imobilizer. Mindig indul szepen. Stb. Esetleg ezzel lehetne osszefugges az alapjarattal?! ( torlom a hibakódot, de visszajön)
2018. szept. 1. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy normalis ? Itt is van egy ilyen ceges hulladek ujkora ota mondjuk ez felmeleg allapotban nincs alapjarat, ugy razkodik mintha valaki a gazt rugdosna.
2018. szept. 2. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!