Az M9-es autó úton mennyivel lehet menni a hídon át?
Figyelt kérdés
Ugyebár a híd után van a telepített kamera, és nem figyeltem a sebességkorláozást. Mennyivel lehet ott menni? Félek, hogy csekket kapok.2018. szept. 1. 20:57
1/5 anonim válasza:
Nem teljesen érthető a kérdésnek a megfogalmazása. Az M9-es autóút melyik hídján (pontosan) mennyivel lehet mennyi?
Továbbá milyen gépjárművel közlekedett? A szabályok kategorizálva vannak.
Miért olyan biztos abban, hogy volt sebességkorlátozás?
2/5 anonim válasza:
Hacsak táblával nem volt jelezve kisebb tempó, esetleg hídon szokott lenni olyan tábla, hogy téli körülmények közt lassabban kell menni, mert a híd sokkal könnyebben tukörjegesre fagyhat.
3/5 A kérdező kommentje:
Személygépkocsival voltam. Az a híd, ahol átmegyek a Duna felett. Sükösdről jöttem hazafele, Bogyiszló irányába. A kérdést azért tettem fel, mert reméltem hogy van valaki aki tudja, hogy mennyit ír a tábla a híd elött. Én 90km/h-ra emlékszem, kb 95km/h-val mentem. A hídról lejőve van egy telepített kamera. Csak ha 80-as tábla volt a híd elött akkor jön a csekk fixen.
2018. szept. 2. 19:38
4/5 anonim válasza:
Nem fog menni semmilyen csekk.
15% sebesség határ. Az órád csak úgy 4-5km-t mentél olyan 90 körül 80*1,15=92
Nyugi
5/5 anonim válasza:
Nem kell félni semmilyen esetben...ha 80 volt a sebességhatár, akkor 96-tól jön büntetés. (100 alatt 15, 100-tól 20 km/h a tűréshatár a fix traffinál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!