Melyik autót érdemes venni a három közül?
Szalonból szeretnék autót venni.
Három autón gondolkodom nem tudom melyiket vegyem.
Alap felszereltséget néztem mind háromnál.
Suzuki Swift
Fiat Tipo
Lada Vesta
Melyik a legjobb vétel három közül?
Ha 5-10 évre akarom venni mennyire érdemes hitelt fel venni autóvásárlásra? Kb 500-800 ezer lenne a fel vett összeg.
Az alapfelszereltséget később nagyon megbánod. Inkább a GS felszereltségben gondolkozz(ha szabad javasolni)
Hogy melyik a legjobb? hát azt ember nem mondja meg, legfeljebb ha végigolvasod a Total Car tesztjeit, és utána a Népitéletet...
az én javaslatom: Szwift, Vesta,...
magamból kiindulva a Szwift tíz év múlva is hibátlan lesz..most hajtom a negyedik Szwiftemet, mind automata volt, és soha nem volt hiba, rozsda, vagy szervizigény.
A Lada felkötötte a gatyáját, és már az automata változat is versenyképes...(árban biztos)
a mostani Szwifteket már japánból hozzák, úgyhogy ha különleges színigényed, vagy netán fullextrás kivitel kell, akkor lehet, hogy várni kell.
Nálam a fiat felejtős lenne....
(Olasz autókat a második legrosszabbnak tartom, első helyen a német BMW-Merci páros áll)
Lada? Elég ismeretlen autó! Ismeretlen hibákkal, ismeretlen jövőképpel...
Suzuki elég befutott egyszerű kisautó, eladással sem lenne gond, én egyértelműen ezt választanám a három közül.
Köszönöm! Igen én is a Suzuki felé hajlok.
Hitelt mennyire szabad fel venni autóra?
Szalonoknál szokott lenni használt autó beszámítás?
A fiat tipónak köze nincs a másik kettőhöz, árban, méretben és felszereltségben sem.
Magamnak biztos a teljes felszereltségű tipót venném, viszont a leírtak alapján a suzukit javaslom.
A Fiat Tipo egyel magasabb ligában játszik mint a Suzuki és a Lada, magamnak Fiatot vennék mert sokkal jobb az anyaghasználat és a dizájn.
Bár ott van még a J Astra is közel full felszereltséggel...
De neked jó lesz a Swift alapfelszereltséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!