Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia RS 50 (70ccm) Hanyas...

Aprilia RS 50 (70ccm) Hanyas fordulaton váltsak, h! gyorsulni akarok? 12000a max, én amikor nagyon gyorsulni akarok akkor 9000nél váltok. Ez jó, vagy ez már túlzás?

Figyelt kérdés

Illetve, 96 a vége a motornak... (Még jó hogy nem 69.. na mindegy, rossz az aki rosszra gondol)

Ha én 70km/h megyek, 70-100kilómétert vele, akkor gyilkolom a motort?

70km/h 6os fokozatba 9000Fordulaton van.

2018. szept. 1. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez 2t motor ezeket pörgetni kell, hogy menjen. Én SX50-em is kb ennyit forog 70nél. Ha 70-100kilómétert mész, akkor nem árt megállni egyszer egy kicsit pihentetni a motort. Egyébként milyen áttétel van rajta? Enyémen 13-53-as, kipufogómba nincs folytás és enyémnek is 90körül van a vége. Azért a tied egy sportmotor ráadásul 70-es ha felraksz egy nagyobb lánckereket előre az dobna a végsebességén, de viszont a gyorsulásából egy kicsit veszít. Nekem régen 11-53-as volt az áttételem és éppenhogy a 75öt leforogta tiltáson, de most a vége 90-92, utazóba pedig 80al simán megy.
2018. szept. 2. 02:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát.. az áttétről nem tudok sokmindent. Első ilyen komoly motorom, és még barátkozok vele
2018. szept. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!