Aprilia RS 50 (70ccm) Hanyas fordulaton váltsak, h! gyorsulni akarok? 12000a max, én amikor nagyon gyorsulni akarok akkor 9000nél váltok. Ez jó, vagy ez már túlzás?
Figyelt kérdés
Illetve, 96 a vége a motornak... (Még jó hogy nem 69.. na mindegy, rossz az aki rosszra gondol)
Ha én 70km/h megyek, 70-100kilómétert vele, akkor gyilkolom a motort?
70km/h 6os fokozatba 9000Fordulaton van.
2018. szept. 1. 14:12
1/2 anonim válasza:
Ez 2t motor ezeket pörgetni kell, hogy menjen. Én SX50-em is kb ennyit forog 70nél. Ha 70-100kilómétert mész, akkor nem árt megállni egyszer egy kicsit pihentetni a motort. Egyébként milyen áttétel van rajta? Enyémen 13-53-as, kipufogómba nincs folytás és enyémnek is 90körül van a vége. Azért a tied egy sportmotor ráadásul 70-es ha felraksz egy nagyobb lánckereket előre az dobna a végsebességén, de viszont a gyorsulásából egy kicsit veszít. Nekem régen 11-53-as volt az áttételem és éppenhogy a 75öt leforogta tiltáson, de most a vége 90-92, utazóba pedig 80al simán megy.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát.. az áttétről nem tudok sokmindent. Első ilyen komoly motorom, és még barátkozok vele
2018. szept. 2. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!