Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak kinéztem párat,...

Lambo96 kérdése:

Első kocsinak kinéztem párat, melyik lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

Szóval friss jogsisként szeretném megvenni első kocsimat, 5-600.000 Ft értékben. A kérdésem pedig az lenne, melyiket ajánlanátok leginkább? Feltétel, hogy minimum 1.6-os benzines legyen. A családot is vinném vele, szóval hely se ártana bele.

Amiket pedig kinéztem, Seat Leon MK1, Volkswagen Golf 4, Ford Focus MK1, Volkswagen Bora, Honda Accord MK6, Opel Astra G.

Melyikkel van a legkevesebb gond, melyik éri meg legjobban első autónak? Jelenleg a Focus tetszik a legjobban, csak nem akarok beleszaladni. Tudom mindegyikkel van gond, de mégse akarok sokat költeni az elsőre. Tapasztalatnak kell, aztán úgyis lesz jobb.

Előre is köszönöm a válasz(oka)t :)

2018. aug. 31. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1.8 as benzines astra van, arról tudok nyilatkozni, nekem semmi gondom nem volt vele 4 éve van velem 230 ezer km van benne papiron(gyakorlatilag meg a f. TUDJA)

Én raktam bele 53 ezret, gond nem volt vele ebben, csak a kötelezők

2018. aug. 31. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem volt 1-es focus, jo valasztas, csak a rohadasra kell figyelni
2018. aug. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!