Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Merciket mért szokták agyon...

A Merciket mért szokták agyon hajtani?

Figyelt kérdés

Pl.: Most láttam a használt autón egy 3 éves mercit, amiben 295 ezer km van.

Ami azt jelenti, hogy az elmúlt 3 évben átlagosan 274kmt vezettek naponta.

Persez ez egy extrém eset, de ahogy nézegeten a merciknél annyira nem. Mindenki agyon használja.

Senki sincs, aki arra veszi, hogy hapi 20-30kmt menjen vele és mondjuk hétvégén ne is használja?

Persze az autót használni kell, én is mindennap használom, de így sem tudok annyira sok kmt bele rakni. :D

2018. aug. 28. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, magyarázd el, mit jelent a túlhajtás!

Egy autót milyen célból gyártanak, használnak? Azért, hogy egy klimatizált garázsban álljon, lehetőleg felbakolva, és hetente kézzel lemossák? Vagy esetleg az lenne a célja, hogy embereket szállítson A-ból B-be.

Ha rendszeresen megkapta a karbantartást (olajok, szűrők cseréje), nem nevezném túlhajtottnak. Inkább az a furcsa, hogy nem tekerték vissza az óráját.

2018. aug. 28. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem csak a merciket hajtják agyon bármelyik kocsiból előfordul hasonló kirívó eset,ez azért van,mert az adott kocsi vagy céges kocsi vagy olyan veszi aki egész nap utazik,mondjuk vállalkozó stb...a merci inkább az utóbbi eset.
2018. aug. 29. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos van, aki arra veszi, hogy napi 20-30 km-t menjen, csak az meg nem is adja el néhány évesen, mivel valszeg az égvilágon semmi baja nincs az autónak, ezért őket nem nagyon látod a hahun.
2018. aug. 29. 09:19
 14/15 anonim válasza:

Mert menőznek a kopper és kigyúrt csávók, gyorsan hajtanak és bevágak eléd, ha piros a lámpa, akkor is. A motor fütyül, hogy bzzzsssssssss.

A múltkor is láttam, hogy egy BMW-s kihajtott a supermarket parkolójából(ahol szerencsére nem voltak sokan),és neki is sikított a motor, kente neki mint állat, kb úgy száguldozott a hapsi, mint Lewis Hamilton...

A biciklisekre meg hangyaként tekintenek, ép csak el nem tapossák őket...

Na a gyorshajtás miatt vannak ezek a német csodakocsik agyonhajtva..

2019. aug. 7. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:

"Na a gyorshajtás miatt vannak ezek a német csodakocsik agyonhajtva.."

Ezt lehet csak én nem értem... Ha megteszel X km távolságot, az lassan hajtva is annyi, meg száguldozva is. Nem?

2019. aug. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!