KovácsMarcci kérdése:
Hogy lehet kinyitni a Lada motorháztetejét ha elszakad a bowden?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 19:32
1/3 anonim válasza:
Hosszmotoros Ladánál a menetirány szerinti bal oldali szellőzőrácson, lehetőleg a legbelső lyuknál kell benyúlni egy horog alakra hajlított acéldróttal és azzal kell meghúzni a horgot. Ekkor - ha minden jól van beállítva - motortértető felpattan, fel lehet nyitni. Ha nem pattan fel, akkor a horog nyitása után kézzel kell megemelni, mert ha elengeded a drótot, újra beakad a horog.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2018. aug. 28. 21:41
3/3 anonim válasza:
Így már én is jártam. Nem egy nagy dolog. Úgy kell, ahogy előttem írták. Egy erősebb kampós végű dróttal benyúlsz a rácson. Talán látni is lehet, mit kell meghúzni és már nyitva is van. Ha többször csináltad már, kb 10 másodperces művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!