Ha pályán feltartok belső sávban az gond?
Külső tömött kamionokkal es 90-el száguldó autókkal, kimegyek, 135re beállok és megyek. Ha lehuzodnek fekeznem kene, így kb 10 percenként szoktam elengedni a forgalmat. Néha azzal jár hogy feltartom őket.
Ilyenkor ti magatokkal törődtek vagy a többivel?
Azért nincs kedvem fékezni, hogy Pesten az első pirosnal osszefussak azzal, aki megelőzött 150el, hogy aztán gyorsitsak fel megint
A gázpedál segítségével lehet gyorsítani és lassítani is. Én 120-130 környéki tempóval szoktam közlekedni, fékezés nélkül el tudom engedni a gyorsabban haladókat és közben én is haladok. Nem szorultam még be egyik sávba sem.
Igen, idővel utolérsz egy lassabbat, de ha nem tartod fel a gyorsabbat percekig, akkor lehet már rég elment volna amellett aki később bekolbászol és lassabb nálad
Egyszerűen feleslegesen nem akarok lassítani-fekezni, gázt elvenni. Számomra nem gazdaságos ha újra kell gyorsítani, egyenletes tempóban fogyaszt a legjobban, nem?
Olcsójánoskodás, de belövöm a tempomatot 135re, gps szerint 130, s boldog vagyok mert 5 literből megyek szabályokat betartva. Akkor húzódom le, ha kitudok úgy sorolni, hogy nem kell gázról lábat levenni. Hely lenne kisorolni, de egyszerűen amire a 316ossal megelőz addigra ott vagyok a másik hatsójában.
Amúgy..
Betartom a szabályokat, 130aa tempó, ha nem tud gyorsabban menni amiatt az illető, hívhat önkéntes fakabátnak de így járt.
Tiszta a lelkiismeretem amiatt, hogy nem engedem el.
"Betartom a szabályokat, 130aa tempó, ha nem tud gyorsabban menni amiatt az illető, hívhat önkéntes fakabátnak de így járt."
Akkor minek a kérdés? :D
A válaszokból levonva jutottam erre.
Így, hogy ennyi mindent kaptam, rájöttem, hogy soha dem fogok lehuzodni
"Betartom a szabályokat"
Nem tartod be. Te a saját önző kis gazdaságossági elképzeléseid alapján vezetsz - a kresz nem erről szól. A kresz azt mondja, hogy neked ki kell húzódni a külsőbe, ha erre lehetőséged van.
Konkrétan a német pályán ha 20 mp-ig úgy haladsz a belsőben, hogy kihúzódhatnál, már intenek is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!