Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szívó motornak leáldozott?

A szívó motornak leáldozott?

Figyelt kérdés
Ez a vég? Nincs több szívó motor? Jövőre csak 3 hengeres szívót gyártanak
2018. aug. 26. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Ez csak az emissziós mizéria amit a szar vw és társaik robbantottak ki. Majd behozzák az elektromos szarokat utána arra is ki lesz találva valami és visszajönnek az omnibuszok.
2018. aug. 26. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Pont háromhengereseket nem gyártanak csak szívóban..és nem áldozott le, mert a jobban motorizált országokban a töb tízmillió konzervatív vásárló csakis szívót vesz. lehetőleg négy liter felett...ott leszarják, hogy mennyit fogyaszt, csak nagy legyen.

itt is járnánk nagyobbal, csak a kereslet kicsi, mert a fizetésekhez képest drágának ítéli ez a maroknyi piac.

Mint előttem írták, nagyon meg kell gondolniuk a gyártóknak, mert itt liheg a villanyautó..és akárhogy is rágjuk a gittet, az a jövő...elkerülhetetlen.

Még próbálják lassítani az elterjedését, de megállítani nem lehet.

2018. aug. 26. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:

1-es

El vagy tévedve, már 2015 elején sem nagyon gyártott senki szívómotort, aki gyártott is, az se kellett, mert ilyen jó turbómotorok mellett már minek?

2018. aug. 26. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Európában igen.

A ma kapható új autók közül (egy-két kivételtől eltekintve) nincs már szívómotor.

2018. aug. 26. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Én most veszek új Kia-t 1.4-es 4 hengeres szívó benzinessel, az egyetlen motor amihez nincs még Start/stop a Kia-nál.

De engem is elkeserít amerre a motorok haladnak a kocsikban.

Bár mire ez kifut ha lesz még másik kocsim, akkor már csak hibrid lesz szerintem :-)

2018. aug. 26. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
3-as igen azért írják a teszteken, hogy aki hosszú életűt akar az ne vegyen turbósat. Persze írják, hogy egyre jobbak azt is, mondjuk ma már mindent fogyasztási cikként gyártanak, kíváncsi leszek a nem turbós KIA amit most veszek meddig fogja bírni...
2018. aug. 26. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Kollégám is direkt olyan új Skodát vett ami nem turbós benzines. Csak ezeknek meg lassan ereje nem lesz a környezet védelem miatt...
2018. aug. 26. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem áldozott le. Alapmotornak megteszi az is, mert nem kell hogy nagy legyen a teljesítménye, és mivel gyenge, nem is bocsát ki sok káros anyagot. (A nagyobb turbók sokkal szennyezőbbek)
2018. aug. 26. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:

"az egyetlen motor amihez nincs még Start/stop a Kia-nál"

EU 6 nem lehet már stop/start nélkül, legfeljebb ki lehet kapcsolni.

2018. aug. 26. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Az eladó azt mondta nincs benne start-stop, de majd kiderül ha átvettem. A szüleim Riojába van.
2018. aug. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!