Lehet ilyet venni?
"Boccs elfelejtettem hogy Magyarországon élsz, és ott ez még nem divat."
Nincs köze a divathoz, sokkal inkább a szabályokhoz.
Kérdező,
tudod a típust és van magyar kereskedője. Kérdezz rá. De szerintem csak búrát nem fogsz kapni külön. Meg kell próbálni polírozni, vagy megvenni a másik oldali új lámpát is. Sajnos ez ilyen.
Nem divat már a lámpabúrát külön adni, úgy vannak vele a gyártók hogy "ha már baja lett, akkor vedd meg paraszt az egészet drágán, nehogy már megúszd 5-10 ezer forintból egy búracserével"...
Amúgy én is egy szép polírozást ajánlanék.
2009-es, szóval még nem is menthetetlen, a felső, besárgult, bemattult réteget lepolírozzák(karcokkal együtt), és olyan lesz mint az új, és jobb helyeken is 5-10 ezer forintból megvan.
FONTOS! Olyan helyet keress, ahol utána UV védő réteget is kennek rá, ez azért fontos mert gyárilag is UV védő réteggel vannak bekenve a fényszórók, főként ez mattul-sárgul be, és a polírral a maradék réteg is lejön, így ha nem pótolják akkor pár hónap múlva ugyanolyan lesz mint polírozás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!