Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda fábiáról vélemények,...

Skoda fábiáról vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
A legfosabb auto a kategoriajaban.
2018. aug. 25. 11:21
 2/5 anonim válasza:

Jó autó, suzuki swifttől pl. ezerszer jobb praktikumban, és a teljesítményét is jobban adja le.

Mintha 1 kategóriával nagyobb lenne.

Nekem I-es Fabia van, szerintem a II-es már visszalépés, a legújabbról nem tudok nyilatkozni.

2018. aug. 25. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően a legeslegsemmilyenebb autó amit valaha piacra dobtak. Az újak elmennek,de a réggebbieket nem értem miért veszik az emberek.
2018. aug. 25. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Még az olcsón fenntartható kategória, kivéve az 1.2es motor, alulmeretezett a vezérlés, ezért könnyen szetbaxxa a motort.

1.4 vagy nagyobb motorr élhető.

A PDTDI motorral is jó választás lehet, mivel az egyik legjobban összerakott motor, csak atlagosan 2.5x megtették már a fold-hold távolságot. 100bol 101nek tekert az órája, erre nem árt figyelni.

2018. aug. 25. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Az I. szériás 1.4MPI 68Le-se (Sedan): tágas csomagtér, hosszútávon kényelmetlen ülések, 140-ig jól bírja, utána már kevésbé, 60km/h-ról 100-ig jól, egyenletesen húz, 0-ról 100-ra lassú, fogyasztása 7-8,5L., megbízható, kevés hibája van.
2018. aug. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!