Mikorra várható az új generációs Volkswagen Golf?
Figyelt kérdés
Lényegében ami már a 8as Golf lenne. Szeretnék 6-os Golfot venni (vagy esetleg egy Jettát), és abban bízom megnyomja lefelé az árát ezeknek egy esetleges új generációs Golf.2018. aug. 24. 21:04
1/3 anonim válasza:
Kiszivárgott hírek szerint 2020-ra várható. Elég beütni a gugliba.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom van-e értelme erre spekulálni. Azt ne gondold, hogy ahogy megvan a bejelentés másnapra fél millióval vagy még többel fog esni az ára. Talán a 7-esnél lesz érezhető áresés, de ott sem milliók. Amit megspórolsz így jó esetben az néhány tank üzemanyag. Viszont az autód is évekkel lesz öregebb, mintha most megvennéd.
3/3 anonim válasza:
Hiába vársz, nem lesz sokkal olcsóbb. Én is most vettem 6-os Golfot, ráadásul dízelbotrányos TDI-vel Németországban. Nemhogy olcsóbb lett volna a a dízelbotránytól, mint ahogy itthon hangoztatták, hanem így is minden konkurensétől drágább volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!