Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy sajnálatos tragédia...

Egy sajnálatos tragédia miatt, elgondolkoztam hogy bele vágjak-e a motorozásba, az idő segít majd újra átgondolni, vállaljam a kockázatokat?

Figyelt kérdés

Motoros családba születtem azért érint a dolog, tizenévesen volt kis motorom amit használtam a környéken, de a jogsi az váratott magára 24 éves koromig, mert a 21-ről lecsúsztam sajnos, továbbá a pénz hiánya miatt és más kiadásokat nézve, egy komolyabb motorra nem jutott, most tartok ott hogy a kiszemelt gépre gyűjtök, de a megannyi rossz ellenére is úgy érzem egy a lelkünk mindannyiunknak, és akit megérint a motorozás közelsége, az vágyik rá.

Nagyon szomorú vagyok és érthetetlen a helyzet amivel szemben állunk, egy űr maradt utána, megérteni és elfogadni azt hogy sose fogjuk hallani Őt, anno már messziről is megismertem amikor közeledett, és ahogy már gyerekként, úgy felnőttként is kirázott a hideg amikor elment mellettem, ezt az érzést nem is igazán érzi át mindenki csak aki lélekből motorozik.

2018. aug. 24. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Az a tragédia, hogy 21 helyett 24 évesen tetted le a motoros jogsit? Tulajdonképpen a kérdést sem értem, de mindegy. Ha van jogsid, akkor motorozz, nem tudom mit kell ezen vállalni/nem vállalni.
2018. aug. 24. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Mit akarsz kérdezni?
2018. aug. 24. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Bár azt kihagytam a mondanivalómból hogy az utak minősége sokszor még egy autónak is kihívás, de ott 4 kerék van és nincs olyan hogy egy esély, egy kátyúba kerülve 2 keréknél a korláthoz vágódhat a sofőr.
2018. aug. 24. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom meghalt egy közeli ismerőse/hozzátartozója.
2018. aug. 24. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos, a magyar utak állapotát nem lehet szépíteni, de a statisztika mégis azt mutatja, hogy a motoros balesetek nagy része gyorshajtásból ered vagy a másik fél hibájából. Motorosként halmozottan javallott betartani a közúti korlátozásokat és érdemes defenzíven vezetni, mert számíthatsz rá, hogy az autósok "nem vesznek észre". Ha sokat mész városon kívül, akkor érdemesebb inkább a főutakon menni, mint a csepőke, kátyú-kátyú hátán típusú utakon, de feltételezem, hogy ismered a környékedet és tudod merre vannak jobb állapotban az utak. Persze a megfelelő védőfelszerelés is alap, inkább vedd meg a drágábbat, de az tényleg védjen is meg egy baleset esetén!
2018. aug. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!