Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet hogy egy ugyanolyan...

Hogy lehet hogy egy ugyanolyan autó Németországban FT-ba átszámolva 500e ft-al olcsóbb mint itthon?

Figyelt kérdés

A Mobile.de-n és a használtautókon nézegettem az árakat.

Egy ford focus ST odakint 2.000.000ft maximum (persze voltak kivételek ott is ) míg idehaza 2.500.000 felett van az összes. (ugyanaz az évjárat)

Ez mitől lehetséges?

Az összes azért nem lehet rossz állapotban nem?

2018. aug. 24. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy jól hasonlítottad össze? Minden paraméter egyforma? Mert én más autóknál úgy vettem észre, hogy Németországban sem olcsóbbak semmivel sem.
2018. aug. 25. 10:00
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, és hogy jön be az autó? Mennyi egy tréler oda-vissza?

Vagy dolgozzon ő is ingyen, csak hogy te kinti áron vehessed meg itt az autót?

2018. aug. 25. 10:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Mi ez az ellenséges hangnem?

Egy kérdést tettem fel hogy miért ennyi az annyi, nem pedig azt mondtam hogy dolgozzon akárki is ingyen.

Ne itt töltsd ki a frusztráltságod légyszives, köszi.

Mellesleg pedig ha annyira érdekel akkor mi mennénk ki érte egy szerelő barátommal és úgy hoznánk el.

Biztos van némi különbség amit én nem vettem észre.

Egyébként sok autóban tényleg nincs sok különbség ezt én is észrevettem. Pl: Mitsubishi Lancer 2008+ os autók kb ugyanannyi kerülnek minimális különbséggel.

Viszont egy 3as BMW amiből tucatszám rohangál az utcán, kint drasztikusan olcsóbb mint itthon.

Az adott autóról amiről beszélek is hasonló a helyzet. (Hiszen még a hazahozatal utáni regadót beleszámolva is olcsóbb 1-2-300.000 ft-al ami azért elég nagy összeg.

2018. aug. 25. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

Na ezaz. Te mész ki a szerelőddel. Benzin, és kettőtöknek két napja. Az sincs ingyen. Szabadságra mentetek, utiköltség, szállás ha nagyon messze van...

Máris megvan a hiányzó összeg. Kérdezd meg a szerelődet, idegennek mennyiért adná magát ennyi időre.

2018. aug. 25. 11:59
 15/20 A kérdező kommentje:

kiszámoltam, jó hosszan.

Nincs meg a hiányzó összeg sehogysem. Ha 5 csillagos szállodába szállnék meg esetleg akkor.

2018. aug. 27. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem is az olcsóság miatt éri meg kimenni Németországba, hanem mert ott jó eséllyel jobb autót kapsz, legalábbis jobban volt szervizelve. Én ezért járok ki már a sokadik autómért is Németbe. Mondjuk nekem könnyebb, mert közeli ismerőseim vannak, akik sokat segítenek.
2018. aug. 27. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

"Viszont egy 3as BMW amiből tucatszám rohangál az utcán, kint drasztikusan olcsóbb mint itthon."

Mert ezt ott senki nem veszi, csak a kelet-európai vendégmunkások!

2018. aug. 27. 18:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul számoltál.

Kimész mondjuk 1000 kilométerre. Oda vissza az 2000. Az már egy százas, ha a valós költséget nézed, nem csak a benzint. Két főre a szállás legyen meg ha nagyon lepra 25000-ből. Ha napi 20 000 alatt adja magát a szerelőd, vagy te a saját idődet, akkor ne akarj "németbű béjembét" hozni. A regadót már mondtam, és fúj de szörnyű... aki ezzel foglalkozik üzletszerűen, az keresni is szeretne rajta... hogy mik vannak. Micsoda tetű, egy kétmilliós autóra rátesz 10-15%-ot.

El vagy te nagyon tévedve barátom, fordítva ülsz a lovon.

A világ nem arról szól, hogy neked minden minél olcsóbban meglegyen.

Lehet lepontozni, nagyobb örömed ne legyen.

2018. aug. 27. 21:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Egyrészt egy kérdést tettem fel amire válaszokat vártam. A lepontozást azért kapod mert nem a személyes bunkóságodra vagyok kiváncsi ahogy más sem.

Kaptam tőled választ és a véleményed ezt köszönöm. A stílusod miatt kapod a lepontozást nem a válaszod miatt.

Nem lelem én örömöm benne hogy lepontozlak, szimplán csak jelzem hogy megkéne tanulni hogy kell beszélni egy idegennel egy kérdezz-felelek oldalon ahol laikusként feltesz valaki egy kérdést.

Valamint nem vagyok a "barátod"

2018. aug. 28. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért kellene hozzászámolni a behozatali díjat ha magyarországi az autó? Nem értem. Akkor ezekszerint a kintről behozott autóknak kéne drágábbnak lenniük. A magyarországiaknak meg olcsóbbnak.
2018. aug. 28. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!