Lassan elmegy a kedvem a kocsiktól, adott 1,5-2 millió forint, és nem tudok venni belőle semmit, magamra hallgassak vagy tapasztaltabbakra?
Nincs irreális elképzelésem csak legyen benzines és legalább 1.6os, meg nézzen is ki valahogy ennyi pénzért, sok embernél nem lényeges a formaterv, ezért is van hogy valaki megveszi a Dacia-t is szalonból.
Amiket néztem eddig, és amilyen véleményeket mondtak róla
-Mazda 3 2009-től "Mazdát ne vegyél mert időt előtt is rozsdálhat, kevés tapasztalattal meg biztos bele esel"
-Opel Astra J "Ebből valaki inkább a K-t venné de az nem fér bele az összegbe"
-6-os Golf "Vw költségesebb, és példánytól függ hogy mennyire megbízható"
-Mondeo "Fordot ne vegyél mert szar, hoztak múltkor egyet hogy nézzek rá, csak mondom"
Ahány ember annyi vélemény, most már rájöttem, egyikőjük régebbi autókat mondott 2008 előttieket, viszont azokba teljesen idejét múlt autók, miért vennék H astra-t csak azért mert kicsivel jobb lehet az újabbaknál, arról nem beszélve hogy a rendőrök is azt nyúzták, más meg épp újabbra cseréli.
A focus sem rossz, csak nem a csapott hátuljával és a két csík lámpával.
Elhiszem hogy a jó kocsiknak elkérik az árát 5-10 évesen is, de csak találhatnék már valami jót.
Magam is autóvásárlás előtt vagyok.
Sok autószerelő jár hozzám és szépen sorban mindegyiket megkérdeztem, hogy mit ajánlana.
A Suzuki Ignis lett az egyértelmű győztes.
Majd egyszer megláttam egy Taxit, beültem és hazafelé kikérdeztem. Abszolút meg volt vele elégedve. 310eKm volt neki benne és azt mondta alig kellett hozzányúlnia. Féktárcsa , olaj , szűrők , meg valamit csapágyat még mondott, amit alulméretezett a gyártó. (tipushiba)
Az Ignist valóban dicsérik, haveromnak is van!
Bár szerintem undorító egy autó kinézetre.... olyan jellegtelen de biztos van akinek tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!