Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8. generácios Honda civic...

8. generácios Honda civic kereskedőnél mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2007-es Honda civicet szeretnél vásárolni, jelenleg csak úgy van lehetőségem vásárolni hogy kereskedésből (tudom,jobb volna magánszemélytől) mire figyeljek? Úgy tudom ez elég megbízható kis autó, 1.4-esrol lenne szó. Mennyi az a kilométer/óra állás ami meg jó? 150-160e? Mindent segítséget nagyon szívesen fogadok! Előre is köszönöm, és bármi tájékoztatás jöhet tulajoktol :)
2018. aug. 24. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha én km alapján akarok autót venni, akkor max. 80.000-nél húzóm meg a határt

2. Ha nem km alapján veszek autót, akkor az állapotot figyelem. Én szerencsére értek ehhez, ha valaki nem ért hozzá, akkor vigyen magával segítséget.

Röviden összefoglalva: mindent meg kell nézni: elektromos rendszer, gumik, fékek, folyadék-folyások, karosszéria, beltér, motor egyenesjárása, futómű, stb, persze adott körülmények között erre van az embernek max. fél órája.

2018. aug. 24. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát a km óra állásra rá se néznék ha kereskedőtől venném. Meglepődnél 1-2 jobb állapotú sokat futott autóról mennyi kilométert le tudnak hazudni, ami hihető. Olyan meg nem létezik hogy "mennyi ami még jó?". Ha városban hidegen verték szét az autót, és szervizelni se szerették, akkor 100 ezer is sok, ha pedig egy megfelelően karbantartott, javarészt pályán/közúton használt autó, akkor 3-400 ezer se sok egy ilyen Hondában. Keress jeleket a beltérben amik tekerésre utalhatnak. Ilyen futásnál pl szerintem az ülésnek és a beltérnek nem kéne agyonkopottnak lennie. Egyébként vigyél hozzáértőt magaddal, vagy amiket előttem irtak azokra légy figyelmes.
2018. aug. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!