Ezeknek a kocsiknak mennyibe kerül a havi fenntartásuk?
BMW M550d
BMW X5
BMW X6
Audi A6
Audi Q7
Opel Insignia
BMW M550d 95687 Ft
BMW X5 87469 Ft
BMW X6 93255 Ft
Audi A6 68958 Ft
Audi Q7 91147 Ft
Opel Insignia 59644 Ft
Az utolsó válaszoló nagyon okosnak hiszi magát. Ami részben igaz is. Azt persze elfelejtette leírni, hogy áfával, vagy áfa nélkül annyi a fenntartása. Nagyon nem számít!
59645Ft + ÁFA a fenntartási költsége egy Opel Insignianak, de jövő hónapban drágulnak a gyári alkatrészek, szóval akár 70000 Ft is lehet, természetesen ÁFA nélkül. Utángyártott alkatrészekkel olcsóbb a fenntartás havi szinten, de hamarabb tönkremennek az alkatrészek emiatt gyakrabban kell megvenni őket, így hosszú távon olcsóbb a gyári. Én múlt héten cseréltem az első lökhárítót, fényszórókat és a motorháztetőt. Sajnos minden hónapban az utamba kerül néhány félresikerült, rossz helyre rakott oszlop, gyalogos, illetve betonfal. Pedig mindig szoktam dudálni hogy elkerüljem a balesetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!