Milyet vegyek első autónak? Volkswagen vs Audi? Mekkora a fenntartásuk?
Figyelt kérdés
Nem rég meg lett a jogsim,jelenleg a családi autót használom (már amikor megkapom :D) Opel Meriva 2004 es 1.6 os viszont szeretnék egy sajátot.
VW Golf 1.9 PD TDI 2002 es vagy Audi A4 Avant 1.9 PD TDI Multitronic.
2018. máj. 28. 01:04
1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem,hogy az audi 2003 as
2018. máj. 28. 01:06
2/8 anonim válasza:
Sok a fentartásuk. Kezdő jogsival magas biztosítás, az adó . Nem fiatal kocsik biztosan akad rajtuk javítanivaló. Ha nem is azonnal, de ha cserėlni kell eztazt nem lesz olcsó.
A helyedben nėznėk egy fiatalabb autót, addig gyűjtenėk lóvėt ės használnám a családi szekeret. Esetleg valami más márkát...
3/8 anonim válasza:
Mennyi pénzed lenne rá? Úgy mindennel együtt.
4/8 A kérdező kommentje:
1 000 000-1 200 000 kb
Milyen autót ajánlanátok?
2018. máj. 28. 12:26
5/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam 4 es golfra mert tudtommal nem nagy a fenntartásuk
2018. máj. 28. 12:26
6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg az 1.6 os vagy 1.4 es golf?
Mindenképp dízelt szerettem volna mert olyanon tanultam és hát elég szokatlan a benzines
2018. máj. 28. 12:28
7/8 anonim válasza:
Az Audi A4 jó irány, de a Multitronicot ne merd bevállalni. Kéziváltóval vedd.
8/8 anonim válasza:
1.2 ért már van magánszemélytol normalis allapotu golf 5 is benzinben,persze ki kell fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!