Hogyan lehetne ezen változtatni?
Mindjárt itt a September és kezdődik a suli, ilyenkor minden hülye autóval viszi a gyerekét. Hogyan lehetne észhez téríteni az embereket, hogy kevesebbszer használjanak autó?
Úgy hallottam, hogy az egy-két európai országban sikerült leszoktatni az embereket az autóhasználatról. Akkor itt miért nem megy?
XDDDDDDDD Istenem...
Egész nyári szünet alatt be van állva Budapest, mert az emberek DOLGOZNAK, és munkaidő kezdetével, végével megáll a város. Fura, mi? Vagy ilyenkor mindenki autóba ül, és addig furikázik, amíg nem kezdődik az iskola?? :D
Én a húgomat viszem suliba kocsival reggel, utána megyek dolgozni. Ez így kb 15-20p-es út, ha nem több, pedig nem lakok messze, de busszal 2 átszállás és 1 óra(viccen kívül)...
Jobbat találtam ki: tilcccsák be az iskolákat!!! :-)
Hisz az az okozója minden dugónak...
Be kell tiltani a dániai kereszteződésekben készült fényképek publikálását.
Hamlet királyfi monnyon le! ;)
Az utolsó pár hozzászóló elég hülye lehet!
Tény, hogy nem fogalmaztam pontosan, mert nem csak egy képet hanem egy konkrét cikket találtam korábban.
A lényeg nem ez!, hanem az, hogy az emberek hozzáállásán kellene változtatni, mert így nem jó irányba haladnak a dolgok!
"A lényeg nem ez!, hanem az, hogy az emberek hozzáállásán kellene változtatni, mert így nem jó irányba haladnak a dolgok!"
Milyen irányba kéne, hogy haladjanak a "dolgok"? :)
Csökkenteni kell az autóvásárlást és a használatot!
Egyszer hallottam a tv-ben, hogy van olyan ország ahol nem mindenki vehet autót. Itt is ezt kellene bevezetni.
"Csökkenteni kell az autóvásárlást és a használatot!"
Miért? Mivel menjek el Nyíregyházáról pl. Győrbe? Tömegközlekedjek az 1 éves gyerekemmel, 6-7 órán keresztül a büdös MÁVon? Mert neked nem tetszik, hogy van kocsim? :)
Igen, Észak-Korea az a hely, ahol nem lehet mindenkinek autója. Költözz oda, ha annyira tetszik :D
Teljesen retardált szegény.
Szerintem ne bántsuk, ne írjunk több választ a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!