Simsonokat miért szerelték 4 vagy 5 kivezetésű fesszabályzóval?
Figyelt kérdés
Mind a 2 motor 6V-os. Jelenleg nincs vagy nagyon csekély a töltés a motoromban (ennek 4 kivezetésű a fesszabályzója)
Rámértem egy ismerősöm motorjában a töltésre (itt a fesszabályzó 5 kivezetésű), és csak 3-4V jött ki. Nem tudom hogy elég-e, de abban a motorban ez elégnek bizonyult mivel ha járatta a motort jobban világítottak az irányjelzők/duda hangosabb volt mint amikor a motor állt. Az enyémből max 3V jön ki.
Gondolom valami hiba van a rendszerben. Töltőtekercset fesszabályzót hogy lehet leellenőrizni, hogy jók-e? Érdemes lenne egy 5-ös kivezetésűre cserélni. Annál úgy tudom, hogy van egy szabad zöld vezeték ami ha gyári a vezetékelés akkor a "kevés töltés" és ami be van kötve zöld kábel a "sok töltés".
2018. aug. 23. 19:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!