Mi a véleményetek a Tesla Model 3-asról?
Svédországban élek, március közepén vettem át az új Tesla Model hármomat. Előtte egy Nissan Leaf-em volt.
A két autót nem lehet összehasonlítani sem. Mert a Model 3 nem autó hanem valami alien spaceship ami az űrből leszállt. Úgy megy mint az őrült pedig csak az LR verziót vettem.
A minősége is kitűnő (most már). BMW nívó. Minden ott van ahol kell, minden rés OK, minden szolid. Én is kicsit izgultam mielőtt megkaptam volna, de semmi problémám nem volt.
Imádom a Leaf-emet is (most a feleségemé lett) az is sokkalta jobb egy dínó-köhögőnél. De a Tesla egy teljesen új nívó.
Nem értem aki írta hogy a Leaf-em több helyen lehet tölteni? A Teslát is az összes helyen lehet ugyanúgy tölteni - plusz hogy nyáron Magyarországra tervezek jönni a Teslámmal hála a Supercharger hálózatnak. Ez a Leaf-fel szinte lehetetlen lett volna. (Mert lassabbak a töltők és legalàbb tízféle töltőkártyát kellett volna előre beszerezni.)
Akinek kérdése van a Tesla Model 3-ról még a Leaf-ről csak tessék, próbálok válaszolni.
Örülök és gratulálok a szépséges Model 3-hoz!
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy milyen sűrűn kell gumit cserélni rajta?
1 vagy 2 év?
Illetve egy 20-as gumi a Model 3-hoz gondolom olyan 100-120 ezer/db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!