Ha választanotok kellene egy 2017-es Audi a8 6.3 w12 és egy 2017-es tesla model s p85d közül melyiket választánatok?
Audi.egyértelmű.Elektromos autó mi élmény van egy ilyen autóban semmi.
Egy 6.3 motor hangja, karaktere....na az valami.De ez sok 6-8-10 hengeres motorra igaz.
én az audit választanám,láttam nem egyszer model s-t közelről,nekem a külseje olyan kicsit semmilyen,a belseje meg nagyon semmilyen.
szerintem otromba az a hatalmas kijelző a középkonzolon.
másik ok pedig az hogy szerintem még nem elég megbízható technika,még nem tudni meddig bírja az aksija.
Amúgy meg hogy említsek egy harmadikat ami ötvözni a nagy benzin motort és a tesla forma világát akkor inkább aston martin vanquis kéne.
5,9-es v12 573lóerővel és nagyon szép kasztnival.
Ha lenne kertes házam, ahol otthon tudom tölteni az autót, és Magyarországon is lenne kiépítve Tesla gyorstöltőhálózat, akkor én egyértelműen a Teslát választanám. Csendes, környezetbarát, újonnan valószínűleg kellőképpen tartós is, nem utolsósorban jelenleg a világ legbiztonságosabb autójának mondják.
A jelenlegi helyzetben viszont inkább az Audit választanám, viszont Audiból sokkal szívesebben vezetnék akkor már egy A4 vagy A6 kombit, valahogy nekem jobban bejön a külső formája.
A Teslát választanám az autopilot funkció miatt.
Hetente ingázok 2x200 km-t autópályán, így tudnám értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!