Most egy Simsont hajtok, de később vennék egy nagyobb motort. 125-400 köbcentiig, és ami belefér az A2 kategóriába. 300-350 ezer huf rá a keret, de ez már a teteje.
Keresgettem én is, de szinte MZ-ket találtam ennyiért, amivel nincs is gond, de pár ismerősöm erősen le akar beszélni ezekről a gépekről, mivel régiek.
Kivitel szempontjából lehet naked, túra, supermoto, sport esetleg.
Megtetszettek a Yamaha RD gépek is, de azok eléggé ritka motorok kis hazánkban. Vagy is eladód alig találtam.
Hát az MZ-ről okkal beszélnek le. Ha nem kifejezetten veterán motorozni szeretnél, akkor nem ajánlom.
Mondanám a Hyosungot mint olcsóbb, jó márkát, de nem biztos hogy lesz ennyiért. Ismerősnek volt egy GT250, nagyon szerette.
2018. aug. 22. 15:51
2/6 anonim válasza:
Suzuki GS 500. Agyonüthetetlen, megbízható technika, van hozzá minden olcsón, kevés pénzből fenntartható, belefér az A2-es kategóriába és bőven elég erős az élvezetes motorozáshoz és ahhoz, hogy ne legyen 1 szezon után unalmas. Azzal viszont számolj, hogy az általad megadott összegből csak a kínálat aljáról válogathatsz és valószínűleg mindegyik motoron lesz egy pár dolog, amivel belátható időn belül foglalkozni kell.
2018. aug. 22. 20:43
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 23. 06:13
4/6 anonim válasza:
A GS500 valóban nagyon jó mint kezdőmotor mint megbízható olcsón fenntartható motor DE én 300-350 körül nem vennék. Ismerős 300-ért vett egy öregebb darabot, azóta el lett bontva alkatrésznek a motor. Kár érte mert tényleg jó kis gép, 160-180 körül van a vége, 110-120 kellemes utazó, de én fél millió keret alatt nem is venném számításba. Nem akarok a zsebedbe turkálni, de ha még tudsz gyűjteni, akkor akár érdemes várni még a kateg váltással.
2018. aug. 23. 07:12
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem tényleg tetszik a GS500 és az NSR125. Lehet a kettő közül fogok választani. Jöhet még válasz!
2018. aug. 26. 08:19
6/6 anonim válasza:
Pozitívan csalódtam a kínai nagymotorokban.
Egy 15 éves gépem van, egy gramm füst még nem jött belőle. Bevállalható a kisebb nyűgök ellenére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!