Ér valamit az ultrahangos nyestriasztó?
Vásároltam egy (számomra) nagyobb értékű autót, amit szeretnék mindig tisztán tartani, vigyázni rá, stb...
Viszont a ház előtt napi szinten összemásszák a nyestek, tiszta sár az egész autó már a mosást követő napon is.
Ahogy olvasgattam, elvileg az ultrahangos nyestriasztó érhet valamit, a többi megoldás csak népi hiedelem.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Illetve ez a hang irritálhatja a kutyámat?
Nekem van és bevált.
A conrad.hu- ról rendeltem.
Szerintem ne legyen a kocsi a kutyihoz közel parkolva.
az én kocsimat is összemászkálták, de ez még hagyján. A motortérben, az aksi tetején találtam egy darab csontot, amit a kutya tányérjából lopott..
ekkor vettem egy mozgásérzékelőt, és egy LED reflektort. az erős fény igencsak zavarja őket, azóta nem mászenak se a kocsira, sem alá..
a többi nyestűző nem ér semmit..csak a vakító fény.
(elegendő egy 10W-os LED refi)
Én is vettem már, de konkrétan semmit nem ér. Ugyan úgy mászkált az autónál, nem is zavarta.
Egyébként én azt tapasztaltam idáig, hogy nem érnek semmit se vakond riasztóból a 2000ft-os és a 13 000ft-os is egyaránt hatástalan, a nyestriasztó se vált be.
Én ezt vettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!