Miert nem indul az autom?
Tegnap mikor elindultam semmi baja nem volt , majd azthiszem veletlen kuplung nelkul valtottam egyszer ( :( ) mentem tovabb meg mindig semmi baja nemvolt , majd kidobott a muszerfal egy narancssarga motor ikont. Visszafordultam rangatott is az auto szinte vegig . Ma kiakartam probalni, gyujtas majd inditottam, egy ideig jart a motor bar elegge ugralt kozben , majd magatol le is allt az egesz . Utana ugyanez csak 1be raktam ahogy engedtem a kuplungot azonnal leallt megint.
Otlet hogy mi tortenhetett? Vagy az az egyszeri balfek valtasom tehetett valamit vele?
Pár napja én is kuplung nélkül akartam rükvercbe kapcsolni, persze a fogaskerék hangjára megjött az eszem. A motornak ettől nem lett baja. Nálad más gond lesz.
Sokat segítene, ha leírnád a kocsi típusát.
A szerelo az alap , jovoheten szerintem elvallalja addig nemis piszkalom , csak rossz ez a bizonytalansag hogy mi lehet.
Egy citroen c3as 2010 1.1es
Soha nem csinált még ilyet? Én gyertya/ befecskendezési problémákra gondolnék. Remélem nem lesz drága...
Ha nem csinált még ehhez hasonlókat ezelőtt, én nem gondolnám hogy olyannyira nagyon drága lenne...
Gyertyak most lettek cserelve az tuti nem :(
Ez volt az elso ilyen eddig :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!