Mennyibe kerül egy motorcsere?
Figyelt kérdés
2001 Daewoo lanos 1349cm3
4 ajtós
2018. aug. 19. 13:06
2/9 anonim válasza:
Szerint vegyél egy rendes kocsit...ebbe már ne cserélgess motort.
3/9 anonim válasza:
Egy-két százezer forintból meglehet.
4/9 anonim válasza:
Az első lehet eltalálta. Mondjuk túlzott. De mondjuk egy jó motor 100000, munkadíj 100000, egyéb alkatrészek 40000, papírozás 20000 forint.
5/9 A kérdező kommentje:
175.000 ft-ra saccolták a javítást, de úgy látom a motorcsere se sokkal olcsóbb..
köszi a válaszokat
2018. aug. 19. 15:35
6/9 anonim válasza:
Ha ennyiből megvan, akkor én inkább javíttatnám. Akkor legalább tudod hogy jó, garanciát adnak a javításra. A bontott motor meg meg megint valamennyire lutri.
7/9 anonim válasza:
A hljavítást mindig elrontják. Mindig. Lehet ez is meglessz 200 alatt. Én a cserét javaslom.
8/9 anonim válasza:
Én is inkább vennék egy komplett bontott motort megbízható helyről, hamarabb veszel egy megbízható motort, mint találsz megbízható szerelőket. Szerintem kizárt hogy egy lanoshoz 30-60ezer között ne tudjál motort venni. Vagy a legjobb lenne talán jó áron eladni motorhibával és venni egy másik lanost, másik autót.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy inkább másik autó lesz de egészen más márka, más típus.
Egyébként hallott valaki Várkonyi Gábor autovasarlasi tanácsadó ról? Valakinek vélemény/tapasztalat? Lehet hogy az ő segítségét kérem, megéri befektetni rá
2018. aug. 19. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!