Ha a B5-ös Passat faceliftjét B5.5-nek hívják, akkor a B6-os faceliftje miért B7?
Figyelt kérdés
Nem B6.5-nek kellene lennie? Vegülis a karosszéria ugyanaz, csak átszabták az elejét meg a hátulját.2018. aug. 18. 19:19
11/15 anonim válasza:
A 2.0 pd-ről annyit, hogy a 6 lapú balansztengelyt idővel kör keresztmetszetűre nyalja. Ez a tengely hajtja az olajszivattyút, aminek menet közben ha megszűnik a hajtása, a motor szépen besül. (Csapágyak, turbó, főtengely mehet a kukába) A Siemens pd elemek már csak hab a tortán.
Ezeket a hibákat egyébként javították. A pd elemeket Bosch gyártmányra cserélték még nagyon fiatal korukban. A tengelyt nem tudom mikortól alakították át... Ha kifogsz egy konstrukciós hibáktól mentes 2.0 pd-t akkor nincs vele semmi baj.
12/15 anonim válasza:
Az enyémben gyári visszahívás keretében cserélték a PD elemeket Continentalra (amit Siemens-el gyártottak abba nem került Bosch később sem), semmi gond velük. Az olajpumpa kiegyensúlyozó tengelyét meg időnként le kell cserélni és akkor nincs vele semmi para. :)
13/15 anonim válasza:
Tényleg, Continental. Nem tudom miért Bosch volt a fejemben. Igazad van.
Igazából ha tudod mit veszel, akkor egész olcsón lehet jó autód. A 2.0 pd motoros autók ára eléggé nyomott a többihez képest.
14/15 anonim válasza:
Én mondjuk drágán vettem az enyémet, a többihez képest is de, pont azért mert újkora óta ismerem.
15/15 anonim válasza:
A 2.0 PDTDI-ről annyit, hogyha az olajpumpára ránézel néha, akkor olyan jó motor, mint az 1.9 TDI, a világból kimegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!