Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A dacia mivel nyújt kevesrbbet...

A dacia mivel nyújt kevesrbbet mint a Renault?

Figyelt kérdés

Külső az egy dolog. Nekem kényelmes autó kell, nem kell sok extra sem.

Kényelem, komfort, dinamika, megbízhatóság.

Nekem az egyetlenegy extra ami kell, az nem más, mint a manuális klíma (automata nem hűt olyan jól), meg egy mp3 rádió.

2018. aug. 18. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A megbízhatóság és a dinamika megvan. A kényelem és a komfort az ami kevésbé.
2018. aug. 18. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

körül kel nézni, mielőtt itt kérdezel. Menj be egy szalonba, és nézd meg a kínált Dácsiákat... a szád tátva marad.

talán még a magas igényeidet is kielégítik.

2018. aug. 18. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Anyaghasználat, összeszerelési minőség, kifinomultság.

Lehet hogy a fontos extrák közül megkapsz mindent, de azok működése nem annyira finom. Pl. kapcsolók, gombok nyomáskomfortja. Összeszerelési minőségben elég megnézni mondjuk nehány ajtó vagy lökhárító illesztést. Nem üti ki az ember szemét, de mérőcsillaggal ellenőrizve világossá válik. Anyaghasználat meg a kárpitozásban és a minimális hangszigetelésben nyilvánul meg.

2018. aug. 18. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Motorok gyengébbek,gyengébben védi az utasokat ütközés esetén,rosszabb minőségű műanyagok és összeszerelési minőség,jóval rondább!Nekem renaultom van és teljesen meg vagyok elégedve a márkával de soha az életben nem vennék daciát hiába renault az is!!
2018. aug. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!