Renault Clio (2014), mennyire számít csajos autónak?
Figyelt kérdés
Erre a típusra gondolok:
Nekem nagyon tetszik.
Szerintem, kifejezetten sportos, a lejtős tetővonal, rejtett kilincsek.Utóbbi már az Alfáknál is szép volt.
Viszont, sokan furcsállják, hogy "női" autót akarok.Szerintem, ez nem nőies,a Twingo az tényleg csajos.De ez a Clio szerintem Unisex.
Nem férfi, de nem is női autó.
2018. aug. 17. 21:45
1/3 anonim válasza:
Sokat számít az autó színe is, így szürkében vállalható mindkét nem számára, de nekünk férfiaknak jobb a fekete.
2/3 anonim válasza:
Szerintem hátulról kifejezetten pofás lett, de elől sem csúnya. Ez hülyeség hogy csajos, nyilván a célközönsége ezeknek a kisautóknak elsősorban a városban boltba-plázába rohangáló nők, de férfiaknak is jó választás lehet, ha az igényeknek ez a kategória felel meg. Elől kényelmes, jól vezethető, volt szerencsém vezetni egy ilyet 1.5dci-vel.
Különben meg egy Clio RS bármikor férfiasabb lesz mint egy 318d :)
3/3 anonim válasza:
Ha nem lila vagy rózsaszín, és nincsenek rajta virágmintás matricák, akkor nem csajos. Ne törődj azokkal, akik az autójukkal akarják kifejezni, hogy mennyire férfiasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!