Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy Indiában...

Miért van az, hogy Indiában mindenkinek vagy robogója van vagy KTM Duke-ja?

Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy nem KTM, hanem valami helyi gyártású másolat. A KTM még európai fizuhoz képest sem olcsó.
2018. aug. 18. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Indiában bizony eredeti gépeket hajtanak, olyanokat is amik 5-6 millió forintba kerülnek itt nálunk, gyorsasági motorok stb, de csizmára már nem telik és papucsban vezeti az országúton.

Én két dologra tudok gondolni, vagy módosabb családból való, annak ellenére hogy olyan némelyik mint egy hajléktalan, lehet olcsó az üzemanyag, így pedig magát a motort megvenni sok, de utána annyiba kerül mint egy közepes városi autó.

Ott 17-19 évesek is Hayabusa-t használnak.

2018. aug. 18. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak mert néztem videókat, és ahogy láttam a Duke elég elterjedt motor arrafelé... A másik amit sokszor látok hogy a robogósok ellepik az utcákat
2018. aug. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!